Stap ook over op een online werkplek

1 juli 2016

Posted in ICT en Techniek

Het is een algemeen bekend feit: het ene na het andere bedrijf gaat over naar een online werkplek. Werken in the cloud is hét fenomeen anno nu en niemand kan eigenlijk achter blijven. Wie niet aan deze trend meedoet, mist een belangrijke kans om meer efficiëntie door te gaan voeren in de onderneming. Toch is het zo dat er nog steeds ontzettend veel bedrijven zijn die er als een berg tegen op kunnen zien om ook over te schakelen naar een eigen online werkplek. Het is niet zo dat ze er het nut niet van in zien of niet begrijpen wat voor positieve punten er aan kleven. Nee, vaak is het zo dat ze allemaal apen en beren op de weg zien. Dit heeft dan bijvoorbeeld te maken met het feit dat er bestaande gegevens overgezet moeten worden naar de nieuwe online werkplek. Of dat er software mee moet, dat een grote klus lijkt te zijn. Voorts denken veel mensen dat ze maar aan hun lot over gelaten worden bij de online werkplek. Gelukkig is hier allemaal niets van waar. Ja, wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u nog niet helemaal ziet hoe gemakkelijk het allemaal wel niet is, overstappen naar een persoonlijke online werkplek. En daarom maken we nu graag eventjes van deze gelegenheid gebruik om u iets meer te gaan vertellen over de grote voordelen van werken in the cloud en willen we u erop wijzen dat er niets is om u zorgen over te maken. Dus als u er momenteel ook sterk over nadenkt om te switchen naar een online werkplek, dan is deze tekst speciaal voor u geschreven. Lees dan ook gauw even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan hoe u eenvoudig en snel de stap kunt maken.

Een online werkplek zal u vele voordelen opleveren

Naar alle waarschijnlijkheid weet u al veel over de pluspunten van een online werkplek voor uw onderneming. U bent er misschien ook al een tijdje mee bezig in uw hoofd. Zouden we niet eens over moeten stappen, alles in the cloud moeten doen, overal en altijd bij onze bestanden moeten kunnen? Wat u misschien nog niet zo goed weet, is dat wij van Spirit Cloud te allen tijde voor u klaar staan om alles op rolletjes te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat alle processen in goede banen geleid worden en dat de software die u op dit moment gebruikt gewoon meegenomen wordt naar de online werkplek, die u zal gaan betrekken. Bovendien staan bij ons veiligheid en bescherming hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij altijd alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat er geen lek ontstaat van data, dat derden niet bij uw documenten en gegevens kunnen en dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Op die manier bent u ervan verzekerd dat ook uw gevoelige data goed beschermd zijn. En als het om veiligheid gaat, is het ook goed om te weten dat u met een online werkplek veel beter beschermd bent tegen een brand of een andere calamiteit in uw kantoorpand. Voorheen zou er veel verloren kunnen gaan als er zoiets gebeurt. Nu is dat niet meer het geval, omdat alles op onze ultrasnelle en kwalitatief hoogstaande servers staat. Voorts is het ook nog eens zo dat u veel minder tijd en energie kwijt zult zijn aan het doorvoeren van updates en aan het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud. Spirit Cloud regelt het allemaal voor u, zodat u er zelf geen omkijken meer naar hebt. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor een online werkplek te kiezen en om daarbij onze firma over te slaan. Wij bieden u namelijk het beste van het beste! Maar dat is niet het enige!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Als u eenmaal hebt besloten om uw keuze op Spirit Cloud te laten vallen, dan willen wij u hier van harte mee feliciteren. Dit is een zeer verstandig besluit, omdat u bij ons niet alleen kunt profiteren van de vele voordelen die wij u al in de voorgaande alinea’s uit de doeken hebben gedaan, maar ook omdat u bij ons:

  • Nooit te veel geld neer hoeft te tellen voor een online werkplek
  • Voor slechts 59 euro per maand een pakket bij ons aan kunt schaffen
  • Gratis gebruik kunt maken van de helpdesk, die van acht uur ’s morgens tot en met vijf uur ’s middags bereikbaar is
  • Voor een dubbeltje op de eerste rang komt te zitten

Kortom, dit aanbod voor de online werkplek kunt u niet meer afslaan. Wij hebben in ieder geval nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Als u dus bij ons komt via spiritcloud.nl, dan weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Wat uw bedrijfsstructuur en werkzaamheden ook mogen zijn. En dat is uiteraard altijd goed om te weten. Heeft u ook wel interesse in zo’n goede online werkplek met aantrekkelijke voorwaarden? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op via spiritcloud.nl. Hier kunt u niet gelijk uw vragen stellen, maar u kunt zich ook meteen aanmelden om gebruik te maken van een van onze pakketten voor een eigen online werkplek. Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe klant!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone